mandag den 25. juni 2012

Et kort mere

Fik lavet et kort mere til kassen i går aftes.


Jeg kan altså bare godt li' tekst stempler :)

Nu vil jeg pakke scraptasken så jeg er klar til en hyggeaften i Hobbyboden i morgen .

God aften derude.... 

8 kommentarer:

 1. Rigtig lækkert kort! Men hvad er der på billedet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe... Det er sådant et vildt gammelt kamera... :)

   Slet
 2. Super flot kort du har lavet. God fornøjelse i Hobbyboden, er bare så misundelig.

  SvarSlet
 3. Hej Louise
  Så fandt jeg din blog, det er jeg glad for, da jeg syntes du er super dygtig, jeg er meget inspireret af dig, også fordi du bruger mange stempler og det kunne jeg bare ikke finde ud af, men efter jeg har set de kort du har lavet ved hyggeaften, har jeg bare fået blod på tanden og nu er jeg helt vild med at bruge stempler både med tekst og andet, det kan jeg takke dig for, Tak. Rigtig flot kort du har lavet. Og tak for i går, super hyggelig aften. Hilsen Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   Nu kan jeg også finde din blog, så jeg venter i spænding på at du får lagt noget op. Du laver nogle rigtig flotte kort som du helt sikkert kan være stolt af at vide frem :)

   Og selv tak, det var bare rigtig hyggeligt i går i hobbyboden, kommer du igen den 12?

   Jeg har fået leget lidt med mit nye embossingpulver idag, tror jeg nok jeg skal blive rigtig glad for.

   Hilsen Louise

   Slet
  2. Ja jeg kommer den 12, jeg syntes det er så hyggeligt. Jeg vil prøve at få lagt noget ind her i weekenden, jeg har i dag fået lavet et kort med det mønster jeg brugte hele aftenen på at male, jeg elsker at male, men syntes det kan være svært at bruge det bag efter uden som Jytte siger, at det ligner en malebog når hun prøver :-) det gør det også når jeg prøver, men jeg syntes at kan huske at du har lavet et kort med noget du havde malet og det var super flot, så jeg vil lærer det. Hilsen Annette

   Slet
  3. Glæder mig til at se dit kort så - måske på bloggen:)
   Jeg tænkte på at hvis du vil kan du sende mig en mail med din email adresse, så vil jeg gerne sende nogle links til dig på nogle forskellige blogs? ( min mail: louisepoulsen84(a)gmail.com )
   Der kan du helt sikkert hente inspiration til kort med stempler :)
   Jeg har lige fået byttet rundt på nogle arbejdstider, så nu kan jeg også komme d. 12 :) For ja, det er nemlig super hyggeligt.

   Slet