mandag den 26. november 2012

SAM

Jeg har i weekenden været til scrap-a-mania i Roskilde, det var jo endnu engange en super hyggelig weekend som bare gik alt for hurtigt.
Der kom jo også lidt indkøb med hjem
Lidt papir fra studio calcio. Så var jeg så heldig at få fingre i julepapiret fra October afternoon. De to andre blokke var til halv pris, så de måtte selvfølgelig med hjem :)

Jeg har haft et godt øje til de smash bøger siden de kom, så nu kom der en med hjem til mig. Vil bruge den til at smashe lidt om hverdagen/mig. Jeg købte også en fed kant punch, stenpel og journaling cards.


Så skete der det vilde til SAM at jeg rent faktisk fik brugt min stol til at sidde på, og jeg også fik lavet noget, det blev bl.a til dette lo


Derudover fik jeg også lavet et par tags, og nogle kort til cancerkort.


Jeg var så heldig at være på kursus med Janna, det var helt fantastisk, grænseoverskridende og inspirerende :)
Jeg fik lavet dette lo

Alene det at skulle scrappe mig selv var grænseoverskridende, ikke noget jeg normalt gør. Og samtidig skulle vi klippe i ikke mindre end 4 forskellige stykker mønster papir, altså normalt ville jeg jo have fundet noget i restekassen :) Men det var vildt fedt at blive slubbet lidt til.
Vi fik et skønt kit, med en masse fede ting, som jeg helt sikkert kommer til at bruge noget fra på senere lo's, og nok også i min nye smash bog :)

Det var en super weekend i Roskilde, men jeg er nu også lidt  træt i dag, så jeg er rigtig glad for at jeg har taget fri i dag. Der skal jo også pakkes ud, og de nye indkøb skal aes lidt inden de kommer på plads :)
Rigtig god mandag til jer alle derude.

Knus Louise


6 kommentarer:

 1. Mums nogle lækre ting, du har købt. Lige min smag. Jeg elsker OA. Surt at jeg ikke så de blokke!
  Fedt layout, du fik lavet!!

  SvarSlet
 2. Skønne indkøb og et lækkert LO du har fået lavet

  SvarSlet
 3. Lækre indkøb og flotte layouts.

  SvarSlet
 4. Lækre legesager du har købt. Flotte layouts

  SvarSlet
 5. Skønne ting du har købt, jamen Louise, var der lim på stolen siden du kunne blive siddende så længe at du kunne nå at lave sådan et flot LO ;-) ja, du ved nok hvad jeg hentyder til, i Middelfart nåede stolene jo ikke rigtig at blive varme, hi hi, dine layouts er super fine, fine billeder:-)

  SvarSlet
 6. Skønne ting du fik købt til SAm OA elsker jeg over alt andet : ))
  DejligtLo du fik lavet, i år var jeg kun med på en kigger ellers plejer jeg at være med, men min stol når aldrig at blive varm tihi..
  Rigtig god 7 dec

  SvarSlet