onsdag den 18. april 2012

Livet er en smuk buket af særlige øjeblikke !

Har lavet endnu et kort i vintage stil. Jeg synes den lille yndige pige her med hendes fine blomster passede godt til citatet.

         Har siddet og syslet med et andet kort i dag, og undervejs måtte jeg gøre noget  som næsten kan gøre helt ondt inden i mig, jeg skulle hive det første ark papir ud af en ny blok.
Det er jo dybt åndssvagt, jeg har lige købt 3 nye blokke på SAM, så burde da ikke være så svært at bruge dem også, altså jeg kan jo ikke bare gå og ae dem for altid :)
Men nænner næsten ikke at bruge det. Men mon ikke jeg kommer over det på et tidspunkt. Tog da i hvert fald det første stykke idag, og heldigvis er der 3 at hvert stykke i blokken :)

Er der andre der synes det er lidt svært at bruge det fine papir?
Eller er det bare mig der er småtosset... 


Ha en god dag derude.          
8 kommentarer:

 1. Smukt kort!
  Ja jeg synes også det kan være svært - uanset om det er en blok eller enkeltpapirer! Men de bliver jo også købt for at blive brugt :-D Men kender godt følelsen af at bruge det første i en blok!!!

  SvarSlet
 2. Smukt kort du har lavet - ville ønske jeg kunne lave noget i den stil :)

  Uh, ja er faktisk begyndt at kunne følge din tanke lidt. Jeg er stadig rimelig ny scrapper synes jeg, så er ikke blevet meget "nørdet" omkring mit papir endnu - eller det er jeg måske. Jeg har ihvertfald en MEGET fin blok (som også var dyr) som jeg endnu ikke har brugt af endnu - fordi papiret er så pænt at det skal bruges til noget specielt. Så kender det lidt alligevel.
  Dog er jeg endnu ikke blevet så "nørdet" at jeg går op i papirmærker. Jeg synes indtil videre at bare det er pænt så er det fint for mig - har dog heller ikke "lært" endnu at finde serier, der matcher - men det kommer måske hvis jeg på et tidspunkt har en stak billeder hvor noget bestemt måske ville passe perfekt (ved heller ikke hvordan jeg finder lækre papire på nettet - mon det bare er hos butikkerne?!!)

  SvarSlet
 3. Ih ja det kender jeg godt. Flot kort du har lavet.

  SvarSlet
 4. Rigtig fint kort.
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 5. Flot kort. Jo tak, den kender jeg kun alt for godt.

  SvarSlet
 6. Fint kort ; ) sådan har jeg haft det, men heldigvis ikke mere nu bruger jeg løs *G*

  SvarSlet
 7. Hahahah.. Tror de fleste af os har det svært indimellem med at tage "hul på" papiret.. Det tosset men sådan er det vist bare ..
  Men tænk også på hvor mange penge vi kan bruge på ET papir tihih..

  Synes det ser rigtig flot og sødt ud det kort du har fået lavet :)

  SvarSlet
 8. Rigtig smukt kort du har fået lavet - elsker bare også det stempel

  SvarSlet